Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Blog

METALEN WANDDECORATIE

Wanddecoraties zijn er in vele soorten en voorstellingen. Er zijn bijvoorbeeld schilderijen, posters, wandspiegels, wandklokken, houten wanddecoraties en ook metalen wanddecoraties. Om met de schilderijen te beginnen valt het ons op dat de meeste schilderijen welke tegenwoordig worden aangeboden geschilderd zijn met acrylverf. Vaak zijn het abstracte schilderijen al dan niet door een ervaren kunstenaar geschilderd. Wilt U echt een mooi en goed schilderij als wanddecoratie in uw woonkamer dan dient U er wel op te letten dat deze is geschilderd door een echte kunstschilder. Helaas worder er veel namaak schilderijen aangeboden uit het verre oosten.

 

Wanneer wij het over wandklokken hebben dan hebben wij het ook echt over een muurdecoratie. Hoewel een klok bedoeld is om te kijken hoe laat het is blijft de eerste functie toch een decoratieve functie. Wij verdelen wandklokken in twee soorten. De moderne wandklok of de landelijke wandklok. Moderne wandklokken zijn vaak van glas of bijvoorbeeld aluminium terwijl landelijke klokken vaak van hout zijn. Er zijn ook hele grote wandklokken en natuurlijk ook kleine klokken.

 

Tegenwoordig zijn er ook veel houten wanddecoraties te vinden in de verschillende winkels en webwinkels. Een houten wanddecoratie is echt terug van weggeweest. De laatste trend op het gebied van houten wanddecoraties is die gemaakt zijn van gerecycled hardhout.

 

Tot slot zijn er nog de metalen wanddecoraties. Deze vaak 3D wanddecoraties zien wij steeds meer in de meubelzaken en vooral in de verschillende webwinkels. Deze metalen wanddecoraties worden meestal voor het grootste gedeelte gemaakt van gerecycled metaal. Vaak zijn ze te vinden in een abstracte vorm maar ook veel in verschillende thema`s. U kan daarbij denken aan een wanddecoratie in de vorm van een auto, bloemen, bomen en alle andere leuke thema`s waarbij vooral het thema muziek erg populair is bij het grote publiek. Hieronder ziet U een voorbeel van abstracte metalen wanddecoraties 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek Website